Den Nordiske Fordelen

Forskjellen ligger i detaljene

LIDENSKAP

DEN BESTE FISKEOLJEN

Hos Nordic Naturals har vi som mål å levere verdens beste kosttilskudd. Vi skal være best på de næringsstoffene som er vesentlige for helsen vår. Vi skal også være en driver innen forskning og utvikling på området. Det er ikke bare vårt mål, det er vår selvpålagte forpliktelse.

Det er dette som motiverer våre fremste eksperter til å utvikle produkter som er basert på omfattende forskning, holder den høyeste kvalitet, og best av alt - smaker godt.

VITENSKAP ER I VÅRT DNA

Nordic Naturals fundament er vitenskap. Våre produkter er resultat av omfattende forskning og utvikling (FOU) samt en rekke internasjonale kliniske studier.

Akkurat som våre mange innovasjoner i bransjen er de drevet frem av en konstant søken etter bedre og renere produkter. Når forskerne så har gjort sitt besørger Nordic Naturals’ teknologi at resultatene fra vår FOU overføres og implementeres i sluttproduktet.

Vitenskapen tar oss til stadig nye steder, og vi i Nordic Naturals er stolte av å være å være en del av denne reisen. Nordic Naturals’ produkter har blitt omtalt i mer enn 50 publiserte internasjonale studier, og 25 nye pågår mens vi skriver dette.

Nordic Naturals oppstod i jakten på den helsegevinsten som vitenskapen til en hver tid gjør mulig. Mer enn tyve år senere er vitenskap fortsatt det viktigste verktøyet i vår søken etter stadig bedre produkter.

DET ER DET VI LAGER

TDET GRUNNLEGGENDE

Vi fokuserer på næringsstoffer som vitenskapen forteller oss at er de viktigste – de vi alle trenger for å holde oss sunne og friske.

OMEGA-3s

PRISVINNENDE PRODUKTER

Alle våre fiskeoljer kommer fra bærekraftig fangst. De har den høyeste ferskhetsgrad og er renset med løsemiddelfri teknologi. Det aller viktigste: alle leveres i triglyseridmolekylær form, den formen som finnes naturlig i fisk. Sjekk forskningen. Sammenlign merker. Vår omega i triglyseridform absorberes bedre og gir fordeler som fiskeolje i ethyl lester form ikke gir.* Det er ikke rart at vi er #1 innen omega-3 i USA.

Sunday,Monday,Tuesday,Wednesday,Thursday,Friday,Saturday
January,February,March,April,May,June,July,August,September,October,November,December
Not enough items available. Only [max] left.