Vårt Mål

Lage verdens beste kosttilskudd

LIDENSKAP

DEN BESTE FISKEOLJEN

Hos Nordic Naturals har vi som mål å levere verdens beste kosttilskudd. Vi skal være best på de næringsstoffene som er vesentlige for helsen vår. Vi skal også være en driver innen forskning og utvikling på området. Det er ikke bare vårt mål, det er vår selvpålagte forpliktelse.
Det er dette som motiverer våre fremste eksperter til å utvikle produkter som er basert på omfattende forskning, holder den høyeste kvalitet, og best av alt - smaker godt.

Utvid video
FOR Å LYKKES
må du
ELSKE DET DU DRIVER MED
JOAR OPHEIM, GRUNNLEGGER & ADM. DIR.
INTEGRITET

VI GJØR DET SOM ER RIKTIG

Paws and Stripes and Tromso

For oss handler fremtiden om samarbeid bygd på solide etiske verdier samt bruk av bærekraftige metoder i hele produksjonslinjen. Fra fiskebåten til butikkhylla. We do the right thing!

Hos Nordic Naturals har det dessuten høy prioritet å gi noe tilbake. Og vi gir alltid noe tilbake. Vi støtter en rekke lokale og internasjonale organisasjoner som alle har en positiv innvirkning på nåværende- og kommende generasjoner.

Alle våre fiskeoljer er Friend of the Sea (FOS)-sertifiserte for å garantere at fisken vi bruker kommer fra bærekraftig fangst og er i henhold til strengeste etiske standarder for fangstmetoder, bifangstreduksjon og sosial og økologisk ansvarlighet.

Bygningene ved vårt hovedkvarter er såkalt «LEED Gold-seritfiserte» lavutslippsbygg som er med på å redusere innvirkningen på miljøet. Nordic Naturals tenker på miljøet i alt vi gjør.

Viste du forresten at vår fabrikk i Tromsø som et biprodukt fra produksjonen leverer grønn energi som andre lokale bedrifter bruker til sin produksjon og for å varme opp bygningsmasser med.

Vår fabrikk i Tromsø gjennomfører også grønne prosjekter i samarbeid med Enova.

+50
PUBLISERTE STUDIER INTERNASJONALT
+25
PÅGÅR
BRANSJELEDER

FORSKNINGEN DRIVER OSS FREM

Det kan ikke gjentas for mange ganger. Vitenskap ligger i Nordic Natural’s DNA. Vi fokuserer på næringsstoffer som forskningen har vist oss er de mest virkningsfulle og helsefremmende.

Ledende forskningsinstitusjoner som Stanford, UCLA (University of California Los Angeles) og Cedars-Sinai Medical Center benytter jevnlig Nordic Naturals produkter i sine kliniske studier. De velger Nordic Naturals på grunn av våre produkters renhet, ferskhet og høye konsentrasjon av omgea-3.

Sunday,Monday,Tuesday,Wednesday,Thursday,Friday,Saturday
January,February,March,April,May,June,July,August,September,October,November,December
Not enough items available. Only [max] left.